Infomation om bredbandet

Brf Vilundaborgen har sedan många år haft avtal med ComHem, vilket bland annat märks i det basutbud av tv-kanaler som finns i alla bostäder. Kostnaden för tv-kanaler är inkluderad i varje boendes månadsavgift/hyra.

Under de senaste månaderna har styrelsen förhandlat om avtalet med ComHem, med en strävan att få ut mycket mer till alla medlemmar. Resultatet har blivit ett avtal där förutom kabelkanaler i samma antal som idag, nu även bredband och möjlighet till IP-telefoni ingår. Ett 3-årigt avtal träder i kraft 1'a september 2015 och Brf Vilundaborgen är en av de första bostadsrättsföreningarna i Upplands Väsby och norrförort att erbjuda sina medlemmar denna moderna form av gruppavtal.

Prestandan i bredbandet som avtalet ger, är 50/10. För de som önskar ännu högre kapacitet så går det att köpa extra tjänster till ett rabatterat pris. De som så önskar kan naturligtvis välja att förbli kvar som kund hos den internetleverantör man har idag och inte ändra något alls. Önskar man däremot ta del av gruppavtalets fördelar har man nu tid på sig att säga upp sitt liggande avtal för att från den 1a september ta emot sin internetsignal genom Vilundaborgens gruppavtal med ComHem. I det senare fallet blir effekten att personer som idag har en månadskostnad för internet/bredband, kommer att kunna lyfta bort denna fasta utgift.

Vår förhoppning är att detta skall falla väl ut för alla medlemmar. År 2015 är internet och bredband en så pass essentiell del av vardagen för den stora merparten, att det kommande gruppavtalet torde bli till stor nytta och glädje för en väsentlig majoritet av Vilundaborgens medlemmar. Att som styrelse arbeta för en förenings goda ekonomi kan även inkludera att, genom styrkan i att vara många kunder, förhandla fram bra pris hos en leverantör.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter